Van Happen Academy

De snelste weg naar een allround transport specialist!

Met de praktijkgerichte rijopleidingen van Van Happen Academy helpen wij jou in slechts 4 stappen op de juiste weg.

Van Happen Containers is een groeiende organisatie met ruim 180 chauffeurs in dienst. De verschillende ontwikkelde opleidingsmogelijkheden worden verzorgt vanuit Van Happen Academy.

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen behoren tot de speerpunten van Van Happen Containers. Om de continuïteit van Van Happen Containers te waarborgen, willen wij voortdurend groeien en ontwikkelen echter op een beheerste en verantwoorde wijze.

Baanzekerheid

Met Van Happen Containers Academy bieden we (aankomende) chauffeurs een uitdagende, zelfstandige functie in een gezonde organisatie met een goed salaris in een dynamische werkomgeving. Ook bieden we een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het pakket bestaat uit een prima pensioenvoorziening, collectiviteiten bij zorgverzekeraars, korting op allerlei soorten verzekeringen en reiskostenvergoeding.

De gezondheid van de medewerkers binnen Van Happen Containers staat hoog in het vaandel. Tevreden, gemotiveerde en gezonde medewerkers zijn immers één van de belangrijkste factoren voor het succes van Van Happen Containers en heeft hiervoor een ‘Health beleid’ ontwikkeld. Het Health beleid dat bestaat o.a. uit een eigen bedrijfsarts, een arbeidsdeskundige, een veiligheidskundige, een manueel therapeut en bedrijfsfitness.

Wil je een nieuwe weg inslaan? Wij bieden verschillende praktijkgerichte opleidingsmogelijkheden zowel voor jonge (onervaren) starters als voor ervaren beroepschauffeurs die een nieuwe weg in willen slaan.

Stap 1 - De voorselectie

Wij maken graag kennis met zowel ervaren als onervaren chauffeurs. Je bent van harte welkom als je:

  • – In het bezit bent van je rijbewijs B
  • – Aantoonbaar gemotiveerd bent om een opleiding tot beroepschauffeur te volgen
  • – Werkzaam bent als beroepschauffeur maar toe bent aan een nieuwe uitdaging

Meld je aan en je wordt uitgenodigd voor een vrijblijvend intakegesprek.

Stap 2 - Stap in op jouw niveau

Je wilt natuurlijk graag rijden, maar je snapt dat je ook moet beschikken over de juiste theorie. Naast de praktijklessen zijn de theorielessen cruciaal voor een beroepschauffeur. In slechts 3 weken wordt de theorie stap voor stap behandeld en afgesloten met het theorie-examen. Na het behalen van het theorie-examen heb je een voorsprong op de juiste weg en kan je beginnen met de praktijklessen.

Geen standaard rijopleiding maar een slimme rijopleiding. Vaardigheden zoals files omzeilen, manoeuvreren met beperkte ruimte, anticiperen op verkeerssituaties en meedenken met klanten maken het verschil! Slimme chauffeurs beheersen deze vaardigheden en denken in hun rijstijl aan brandstofbesparingen en schadepreventie. Wanneer je alles goed onder de knie hebt is het tijd voor het praktijkexamen. Binnen enkele maanden ben je in het bezit van je rijbewijs C en kan je aan de slag als slimme chauffeur!

Stap 3 - Een overeenkomst zonder grenzen!

Nu en in de toekomst ben je verzekerd van goed en betaald werk! Je start als chauffeur op de rolcontainervrachtwagen. Maar met de praktijkgerichte rijopleidingen van Van Happen Academy bieden wij je de gelegenheid om je vaardigheden te blijven ontwikkelen! Zo kun je gegarandeerd doorstromen naar andere enkelvoudige disciplines.

Stap 4 - Doorstromen

Je carrière als chauffeur heb je zelf in de hand. Nadat je ervaring hebt opgedaan ben je ook bij Van Happen Containers aan het juiste adres om je bij te laten scholen. Wij bieden je kansen om jezelf te ontwikkelen en door te stromen naar meervoudige disciplines.

Zo kun je een rijopleiding volgen om je rijbewijs CE te halen. Met dit rijbewijs kun je o.a. aan de slag als:
• Portaalchauffeur met aanhanger;
• Rollerchauffeur;
• Haakchauffeur met aanhanger;
• Zijlader.

Heb je interesse in een opleiding als vrachtwagenchauffeur? Bekijk de volledige vacature.

Vacature Academy

Voorwaarde volledig betaalde opleiding tot chauffeur (rijbewijs C).
Wij streven naar een lange termijn relatie. Blijf je 36 maanden werkzaam bij ons? Dan kost de opleiding tot Vrachtwagenchauffeur jou niets! Besluit je om eerder dan 36 maanden ergens anders te gaan werken, dan is er een terugbetalingsregeling van toepassing.

Vragen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.