Chauffeur haakwagen landelijkoverdag of met overnachting

Haakwagen landelijk met overnachtingen
Neem je baan als vrachtwagenchauffeur op de haakwagen. Je doorkruist in een week het hele land. Bij je klanten haal je containers met restmateriaal op die je vervolgens naar landelijke depots brengt. Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor het afnetten van de containers. Dagelijks ontvang je je routes op je boordcomputer voor de volgende dag. ’s Nachts slaap je in je truck. Veranderingen in je planning? Krijg je tijdig door. Op vrijdag eindigt je week in Eindhoven en begint je weekend. Liever in een rooster werken van 3 weken op, 1 week af, dus 1 week vakantie per maand? Kan ook.

Haakwagen landelijk dagritten
Neem je baan als vrachtwagenchauffeur op de haakwagen. Je rijdt door het hele land. Bij je klanten haal je containers met restmateriaal op die je vervolgens naar landelijke depots brengt. Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor het afnetten van de containers. Dagelijks ontvang je je routes op je boordcomputer voor de volgende dag. Veranderingen in je planning? Krijg je tijdig door. Aan het einde van de dag pak je nog even een kop koffie met collega’s. Klaar, naar huis.

Iets voor jou?
Ben je ervan overtuigd dat jij degene bent die we zoeken? Solliciteer dan online via het sollicitatieblok, of stuur je sollicitatiebrief en CV naar werkenbij@vanhappencontainers.nl.

Solliciteren?
  • Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.